Warmtepompen / CV-ketels

Rozendaal Installatietechniek is een veelzijdige totaal-installateur ook voor uw centrale verwarming. Een warmtepomp aanbrengen, cv – combiketel installeren, een radiator plaatsen of vloerverwarming aanleggen: wij ontzorgen u en zorgen ervoor dat u er warmpjes bijzit.

CV ketel vervangen

Rozendaal Installatietechniek is een specialist op het gebied van cv-toestellen. Wij installeren cv-combiketels waarbij wij u graag adviseren over de vervangingsmogelijkheden en bieden u vooraf een vrijblijvende prijsopgave zonder verrassingen. Rozendaal Installatietechniek is gecertificeerd Nefit dealer, maar ook voor cv-ketels van andere fabrikanten kunt u bij ons terecht.
Is uw ketel aan vervanging toe en overweegt u om voor een duurzame oplossing zoals een warmtepomp te gaan? Wij adviseren u graag!

Rozendaal Installatietechniek is een familiaar bedrijf waarbij ouderwets vakmanschap de boventoon voert.
Bij ons kunt u terecht voor alle mogelijke diensten op ons brede vakgebied.

Warmtepomp

Rozendaal Installatietechniek is heeft de nodige ervaring op het gebied van warmtepompen. Wij installeren warmtepompen op basis van lucht of middels een bodembron waarbij wij u graag adviseren over de mogelijkheden. Bij warmtepompinstallaties gaat het maatwerkoplossingen met hoge mate van kennis en ervaring, Een kwaliteitsgerichte installateur als is daarvoor de aangewezen partner. Wij bieden u een duurzaam ontwerpadvies met vooraf een vrijblijvende prijsopgave zonder verrassingen. Rozendaal Installatietechniek en Duurzaam…. Natuurlijk!.

Service & Onderhoud

Rozendaal Installatietechniek is er ook voor onderhoud aan uw Centrale Verwarmingstoestel, warmtepomp, ketel, geiser of kachel. Informeert u naar onze onderhoudsmogelijkheden.

Schermafbeelding 2019-04-25 om 12.59.49
Schermafbeelding 2019-04-25 om 12.59.57
Schermafbeelding 2019-04-25 om 12.59.41